KLEDINGPRODUCTIEFABRIEK FRIS

KLEDINGPRODUCTIEAlles kan en mag; we creëren samen


  

Wij zijn gespecialiseerd in kledingproducties, die wij produceren in het atelier, in Ede. Het atelier heeft een grote diversiteit aan machines waarmee we veel soorten items kunnen maken. We hebben ervaring in het maken van kwalitatieve producties met verschillende materialen. Team Fris bestaat uit ervaren kleermakers met jarenlange ervaring. Door jouw collectie te produceren in Nederland zetten we samen stappen in duurzame mode. DE WERKWIJZE:

CMT

Cut, Make & Trim

De productie van Cut, Make and Trim houdt in dat de fabriek de order in drie fasen produceert. 'Cut', waar het materiaal volgens patroon wordt gesneden en klaargemaakt om te naaien, 'Make', waar de kledingstukken aan elkaar worden genaaid en gemaakt, en 'Trim', waar de kledingstukken worden afgewerkt, alle draden en kleine onvolkomenheden worden verwijderd en worden vervolgens door de klant opgehaald. 


Bij CMT is de klant verantwoordelijk voor het aanleveren van alle materialen, fournituren en labels.

SPECIALISME

Uitgebreid machinepark met vele mogelijkheden

We zijn gespecialiseerd in confectie van gebreide en geweven stoffen. We beschikken over de benodigde productiemachines voor dames, heren en kindermode. De vervaardiging van de producties kan daardoor op diverse manieren.

PRIJZEN

Offerte op aanvraag

Wij maken voorlopige prijzen voornamelijk op basis van technische tekeningen of samples. Op deze manier kunnen wij precies zien hoe het in elkaar zit. Op voorhand kunnen wij dus weinig zeggen over de productieprijzen. 


OPLAGES

Vanaf 50 stuks

Wij zijn trots dat wij onze makers een baan kunnen aanbieden. Dit neemt echter verantwoordelijkheden met zich mee. Hierdoor maken wij geen “made to order” collecties, maar starten wij met oplages vanaf 50 stuks. Daarnaast produceren wij uiteraard ook grotere oplages