DE CONFECTIE MAKERS

FABRIEK FRISDe confectie makers


De confectiemakers van Fabriek Fris verwelkomen de Nederlandse mode labels met de mogelijkheid om kleine oplages te produceren. Waar de kwaliteit gewaarborgd word door de kennis en kunde van onze makers op het gebied van patronen, textiel en conceptontwikkeling.


Als ontwerper kan je zelf alles aan leveren maar ook advies in winnen tot betrekking op stof, patronen, productie of laat de patronen geheel maken door onze makers! We kijken graag samen wat we voor je kunnen doen. 


Het team van de confectiemakers is een gemêleerd team waar young professionals samen met statushouders een hecht team vormen en samen de productie draaien. Dicht bij huis produceren betekent altijd naar binnen kunnen lopen in het atelier en voor goedlopende communicatie.
Productiemogelijkheden


Fabriek fris werkt met oplages van minimaal 10 stuks. Binnen de minimale oplage mag met kleur en gradering worden gespeeld. Vereiste is wel dat de stof en model gelijk blijft binnen de minimale oplagen. Het is mogelijk om zelf de patronen aan te leveren, maar binnen fabriek fris beheersen we de techniek van patroon tekenen tot eindproductie en alle stappen daartussen. Denk hier bijvoorbeeld aan; maken van het prototype, graderen, dupliceren van patronen, confectie tot het inpakken van het eind product. 


Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van de confectie makers? 


Neem dan contact op met: makers@fabriek-fris.nl