COLLECTIE COACHINGFABRIEK FRIS

COLLECTIE COACHING
Laat je inspireren tot de ontwerper van morgen

  

Ontwikkel tijdens de collectie coaching een mix van creatieve en technische tools voor het opzetten of doorontwikkelen van je eigen fashionlabel. Onze collectie coaching is zowel voor beginners als gevorderden te volgen. De sessies vinden plaats in de kern van onze creativiteit, het atelier. De coaching is individueel ingericht en wordt gegeven door Rosan die met haar ervaring in het vormgeven van collecties en textielkennis jou mee kan nemen in deze ontdekkingstocht. DE ONDERWERPEN:

FUTURE MODELING

Framework & toolboxen

Sessie 2: merkidentiteit en ontwikkeling. 

 

De mode-industrie evolueert snel, vooral als het gaat om de verwachtingen van klanten en nieuwe technologieën. We gaan aan de slag met jouw visie en dit vertalen in je collectie. 

CO-CREATION

Concept & vision strategy

Sessie 1: conceptuele en strategische uitwerkingen. 


Verschillende benaderingen en stijlen verrijken elkaar. Maar wat absoluut essentieel is, is de tijd en aandacht voor het ontwerp en de ontwikkeling. We gaan aan de slag met jouw concept, moodboards en uitwerkingen. 

SUSTAINABILITY & MATERIALS

Textile and technical aspects 

Sessie 4: materiaal en technische ontwikkelingen


De impact van jouw mode is belangrijk in deze tijd. We gaan aan de slag met sustainable resourches door middel van het uitfilteren van alle verschillende aspecten die hierbij komen kijken waaronder materiaal. 

DESIGN THINKING

Develop the collection

Sessie 3: samenstellen van de collectie


Design, concept en visie, beïnvloed niet alleen de functie, maar ook de beleving van een product. We gaan aan de slag met het samenstellen van de collectie met alle bijhorende aspecten.